Despre Noi

Scopul, prioritatea si dedicarea noastra este sa va aducem mai aproape decoratiuni unice de nunta, personalizate in functie de nevoile fiecarui cuplu. Aici puteti gasi exact ceea ce v-ati dorit si chiar mai bine decat v-ati fi putut imagina. Intotdeauna vom lucra din greu pentru a va transforma locatianuntii intr-un paradis care va onoreaza stilul, imaginatia si bugetul.

Sunteti invitati sa participati la o sedinta de consultatie cu specialistii nostri pentru a discuta despre cerintele dumneavoastra de nunta si pentru a va uita prin unele dintre lucrarile noastre anterioare. Impreuna, va putem proiecta intreaga nunta de la inceput pana la sfarsit, asa cum doriti sa fie!

Va invitam sa ne prezentati toate ideile pe care le aveti in materie de nunta, sau sa va inspirati din selectia de optiuni pe care vi le punem la dispozitie. Acestea includ:

  • inchirieri masini de epoca
  • perdea de fum greu
  • oglinda cabina foto
  • fundal panou floral
  • fundal cortina led
  • masina de baloane
  • gheata carbonica

Planificarea nuntii tale poate fi una din cele mai frumoase momente ale vietii tale. Acesta poate fi, de asemenea, una dintre cele mai provocatoare momente cu planificarea, alegerea decoratiunilor, meniurilor si multe altele.

Noi am dorit sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama de servicii care sa adauge un strop de unicitate momentelor care conteaza cu adevarat. Pentru a va aminti cu drag de ziua cea mare, va stam la dispozitie cu servicii personalizate in functie de nevoi dar si de buget.

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.