Despre Noi

Organizator de evenimente Brasov

Fiecare femeie a visat cel putin o data la cum va fi ziua nuntii ei: rochia perfecta, florile preferate, verighetele, locatia, fotografiile care sa oglindeasca fericirea momentului etc.

Misiunea noastra ca si organizator de evenimente in Brasov si nu numai sau ca si wedding planner este aceea de a materializa visul dumneavoastra, este aceea de a transforma realitatea intr-un basm. In fiecare femeie sta ascunsa o Cenusareasa, o printesa care viseaza la momentul in care paseste spre altar, care viseaza la primul dans in mijlocul unei sali decorate maiestos in timp ce ninge cu petale frumos mirositoare.

In spatele acestor momente sta multa munca, multa organizare si nu in ultimul rand, experienta. Decoratiunile pentru nunta se schimba de la un sezon la altul, culorile anului sunt altele si toata lumea vrea sa se alinieze cu tendintele date de designeri si VIP-uri. Fiecare cuplu are deja creionata imaginea nuntii, noi venim cu suportul tehnic si logistic necesar.

Wedding planner Brasov

Daca unele cupluri prefera un fundal cu panou floral, altele prefera cortina led, unele vor perdea de fum greu, altele vor masina de baloane sau vor sa-si impresioneze oaspetii servind bauturi cu gheata carbonica. Putem sa va punem toate aceste elemente la dispozitie, dar ce ne face pe noi deosebiti sunt oglinda cabina foto si masinile de epoca. Pentru decoratiuni si creerea de moente unice, apelati la M Events, organizator de evenimente din Brasov cu o lunga experienta si reusite spectaculoase.

Seffie? Depasit! Paseste in fata elegantei oglizi inteligente si foloseste aplicatiile disponibile pentru a face cele mai inedite fotografii pe care le poti impartasi direct cu cei dragi pe retelele de socializare. Oglinda, oglinjoara cine este cea mai “smart” din tara?

Daca vrei sa iesi din tipare iti putem inchiria o masina de epoca in care sa te simti ca o vedeta de cinema din anii 30. Vrei si sofer in uniforma care sa iti deschida usa? Rezolvat! Este ziua in care veti fi admirati de toata lumea si toate accesoriile trebuie sa va puna in valoare, pentru ca toti ochii vor fi atintiti asupra voastra.

Scurta recapitulare a accesoriilor pentru pentru organizarea de evenimente:

 • inchirieri masini de epoca
 • oglinda cabina foto
 • perdea de fum greu
 • fundal panou floral
 • fundal cortina led
 • masina de baloane
 • gheata carbonica

Dintre toate cele de mai sus noi putem alege ceea ce va caracterizeaza si va vom colora visul in nuantele dorite. Vom face ca ziua nuntii dumneavoastra sa fie una memorabila pe care sa v-o amintiti cu drag atat voi cat si invitatii vosti. Lasati totul in seama organizatorilor de evenimente. Tot ce va ramane de facut este sa zambiti.

Fiecare femeie a visat cel putin o data la ziua nuntii ei: rochia perfecta, florile preferate, verighetele, locatia, fotografiile care sa oglindeasca fericirea momentului etc. Cum faci cele mai bune alegeri? Cu M Events, wedding planner Brasov! 🎉

Avem experienta ca organizatori de evenimente in Brasov, indiferent de amploarea evenimentului, de tipul acestuia sau de bugetul disponibil. Am investit in recuzita de evenimente si facem totul, de la 0 la ‍infinit, pentru ca evenimentul tau sa fie perfect.

Organizator evenimente Brasov – M Events


In spatele acestor momente minunate sta multa munca, multa organizare si nu in ultimul rand, experienta. Decoratiunile pentru nunta se schimba de la un sezon la altul, culorile anului sunt altele si toata lumea vrea sa se alinieze cu tendintele date de designeri si VIP-uri. Fiecare cuplu are deja creionata imaginea nuntii, noi venim know how-ul in materie de organizare evenimente Brasov impreuna cu suportul tehnic si logistic necesar.

Daca unele cupluri prefera un fundal cu panou floral, altele prefera cortina led, unele vor perdea de fum greu, altele vor masina de baloane sau vor sa-si impresioneze oaspetii servind bauturi cu gheata carbonica. Putem sa iti punem toate aceste elemente la dispozitie, dar ce ne face pe noi deosebiti sunt oglinda cabina foto, platforma video 360 si masinile de epoca.

Selfie? Depasit! Paseste in fata elegantei oglizi inteligente si foloseste aplicatiile disponibile pentru a face cele mai inedite fotografii pe care le poti impartasi direct cu cei dragi pe retelele de socializare. Oglinda, oglinjoara cine este cea mai “smart” din tara?

Daca vrei sa iesi din tipare iti putem inchiria o masina de epoca in care sa te simti ca o vedeta de cinema din anii 30. Vrei si sofer in uniforma care sa iti deschida usa? Rezolvat! Este ziua in care vei fi admirat de toata lumea si toate accesoriile trebuie sa te puna in valoare.

Recuzita pentru evenimente:

 • inchirieri masini de epoca
 • oglinda cabina foto
 • perdea de fum greu
 • fundal panou floral
 • fundal cortina led
 • masina de baloane
 • gheata carbonica
 • decoratiuni sa de nunta
 • decoratiuni biserica
 • platforma video 360

Coloram vise si facem evenimente memorabile.  Atat tu cat si invitatii va veti aminti cu drag aceasta zi. Zambeste, M Events Brasov se ocupa de evenimentul tau!

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.