Efecte de decor

Masina Fum Greu

Va mai aduceti aminte de filme vechi (alb-negru) cand el intindea mana catre ea care se apropia incet, suav si incepeau sa danseze de parca nimeni si nimic nu mai exista in jur? Un fum greu, o ceata, un nor ii invaluia si incerca sa-i ascunda de restul lumii. Cele mai multe mirese viseaza la momentul acesta pentru primul dans, vor propriul nor pe care sa pluteasca macar o data in viata.

In spatele magiei sta o “masina de fum greu”, un dispozitiv care foloseste dioxidul de carbon solid (gheata carbonica) si apa fierbinte. Fie ca este vorba de a crea efecte speciale in cadrul unei nunti, fie ca este vorba de crearea atmosferei dintr-un club sau de dorinta cuiva de a crea un taram de basm in cadrul unui eveniment, Mevents inchiriaza masini de fum care dea viata povestilor.

Masina Baloane

Indiferent de varsta, sex sau ocupatie in fiecare dintre noi mai exista inca un copil care iubeste baloanele de sapun. Indiferent cat esti de suparat baloanele de sapun te pot face sa zambesti, pot lua si duce cu ele orice ingrijorare lasand in urma un aer vesel, o bucurie nejustificata. Poate acesta este motivul pentru care se folosesc la evenimente masini de baloane, toata lumea va deveni instant vesela, joviala si copilaroasa, fotografii avand misiunea mult mai usoara in a imortaliza astfel de cadre.

Lasati bulele de sapun sa va invaluie si sa va poarte pe un taram de basm.

Masina de baloane reprezinta o alternativa fabuloasa pentru confetti, pentru orez sau petale de trandafir.

Gheata Carbonica

Gheata carbonica sau laborator de chimie intr-un pahar, indiferent cum ii spui, cu siguranta va crea efectul scontat. Cupele de sampanie, cocteilurile, bauturile spirtoase sau chiar si cele racoritoare pot fi servite cu gheata carbonica, efectul de fum impresionand invitatii.

Este un mod inventiv, distractiv si captivant de a face ceva diferit cu bauturile de petrecere si de a oferi oaspetilor ceva care sa-si aminteasca cu adevarat. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca gheata poate modifica subtil gustul anumitor bauturi. Practic, ceea ce face aceasta gheata, pe langa efectele vizuale, este carbonarea bauturilor. Asta inseamna ca bautura in care o veti adauga va capata un gust de apa minerala.

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.