Fundal cortina LED

Crearea unui punct focal puternic la receptia si ceremonia de nunta sau in cadrul unui eveniment corporate este intr-adevar unul dintre cele mai importante elemente ale unui astfel de eveniment. Luminile reprezinta o modalitate dramatica de a crea un fundal impresionant la evenimente.

Cu un fundal tip cortina LED si un singur conector, luminati cu usurinta un spatiu de mari dimensiuni. Aceste lumini de fundal sunt foarte populare pentru petreceri corporate sau pentru nunti: pozitionat in spatele mesei mirilor sau ca accent pe intr-o zona unde doriti ca invitatii sa poata sa faca fotografii.

Luminile noastre de inalta calitate, cu durata de viata indelungata sunt ideale nu doar pentru nunti ci si pentru orice tip de eveniment si celebrare. Creati impresii fermecatoare si durabile cu ajutorul unui fundal cortina LED. Putem sa ajustam panourile astfel incat sa se potriveasca perfect in orice tip de incapere.

Nu exista cabluri vizibile in aceste fundaluri deoarece toate luminile sunt incorporate in tesatura. Pentru cei care doresc un fundal mai special, va stam la dispozitie cu informatii legate de personalizarea acestui serviciu.

De la 65 Euro

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.