Fundal panou floral

Oricat de priceput ar fi fotograful angajat, de cele mai multe ori, ar fi de mare ajutor un décor, un fundal care sa adauge un plus de personalitate fotografiilor, care sa fie ca un numitor comun al albumului fotografic. Pentru un fundal impresionant recomandam panourile florale cu miros imbietor care pot varia in functie de tipul florilor, de culorile alese, de forma dorita etc.

Adaptat evenimentului (nunta, botez, petrecere privata, petrecere corporate) iti putem crea un fundal panou floral

  • elegant, bogat in flori albe luxuriante sau in flori curgatoare;
  • romantic in nuante calde sau in forma de inima;
  • jucaus cu flori in multe culori sau in forme de ursuleti, pisicute etc. potrivite pentru botezuri;
  • business cu flori atent selectionate si cu posibilitatea de a crea sigla firmei din flori.

Panoul floral poate avea orice marime si poate crea un cadru potrivit atat pentru fotografii cat si pentru a infrumuseta o zona aparte sau chiar pentru a ascunde anumite detalii ale salii.

Cu certitudine un fundal panou floral va fi un plus pe care invitatii tai il vor aprecia, florile vor vorbi pentru tine, despre tine si despre eveniment.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.