Fundal panou floral

Aceste panouri florale sunt alegerea ideala pentru un eveniment precum o nunta sau o petrecere privata ori un eveniment corporate, oferind un fundal deosebit atat pentru pozele mirilor cat si ale invitatilor. Si tu poti avea parte de un panou floral intr-un stil modern, romantic sau rustic, florile fiind lucrate in functie de propriile tale dorinte. Am decis sa oferim acest serviciu datorita magiei pe care o creeaza, ca o poarta spre o lume magica a florilor.

Acestea ofera evenimentului un aer de eleganta si o pata de culoare care poate sa bucure invitatii si sa ii intampine la intrare sau intr-o zona special amenajata. Fie ca florile sunt folosite strict in scop decorativ sau pentru a crea un spatiu unde se pot face poze cu invitatii, acestea insufletesc si binedispun pe oricine.

Daca nu am v-am convins pana acum, puteti doar sa va imaginati cum vor arata pozele facute cu aceste panouri florale si cum va vor aminti multi ani de acum de acest eveniment. Va invitam sa vizionati si galeria noastra foto pentru a va lua doza de frumusete, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebari ati avea.

De la 100 Euro

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.