Gheata carbonica


Gheata carbonica sau laborator de chimie intr-un pahar, indiferent cum ii spui, cu siguranta va crea efectul scontat. Cupele de sampanie, cockteilurile, bauturile spirtoase sau chiar si cele racoritoare pot fi servite cu gheata carbonica, efectul de fum impresionand invitatii.

Este un mod inventiv, distractiv si captivant de a face ceva diferit cu bauturile de petrecere si de a oferi oaspetilor ceva care sa-si aminteasca cu adevarat. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca gheata poate modifica subtil gustul anumitor bauturi. Practic, ceea ce face aceasta gheata, pe langa efectele vizuale, este carbonarea bauturilor. Asta inseamna ca bautura in care o veti adauga va capata un gust de apa minerala.

Bauturile cu gheata carbonica sunt garantate de a obtine reactii de mirare si uimire de la invitati, acestia grabindu-se de fiecare data sa faca poze cu aceste minunate creatii.

Produsul este non-toxic.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.