Masina de epoca


Daca visele sunt pentru a fi uitate dimineata, visurile sunt pentru a fi traite.
Mireasa are rochia mult visata, parul si machiajul sunt impecabile, totul este inconjurat de flori. Mirele poarta un costum frumos si bine realizat , e mai aranjat decat ar fi crezut el vreodata ca e cu putinta. Ce lipseste ca imaginea sa fie completa? O masina de epoca. Ce ai alege intre un JBA Falcon si un FT Pilgrim?

Ea ar alege un JBA Falcon alb cu cu aripile purpurii ca sangele de la bordul caruia sa faca usor cu mana ca o regina. Scaunele din piele, bordul din lemn de nuc, jantele din aluminiu ar fi un décor ideal pentru pozele pe care le va privi multi ani de acum incolo. El va fi fericit sa asculte “sforaitul” unui motor V8 in 5 trepte si sa schimbe vitezele cu eleganta.
Totusi, el ar alege un FT Pilgrim pentru ca in adancul sufletului sau mai este inca un baietel care isi doreste sa fie gangster, ar purta o pereche de pantofi stil Oxford si daca ea l-ar lasa, ar purta o palarie sub care sa se ascunda de ochii privitorilor.

Fotografi, pregatiti-va aparatele, vor fi atatea cadre care sa va incante ochiul format incant nu veti sti ce sa puneti mai bine in valoare, mirii sau masinile de epoca.

Iesi din anonimat! Fii deosebit!

 

Pentru mai multe informatii, accesati www.masina-epoca.ro

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.