Photo Booth / Oglinda magica

“-Oglinda, oglinjoara cine este cea mai “smart” din tara?

- Tu, mireasa mea pentru ca ai ales cabina foto perfecta pentru un astfel de eveniment!”

Credeti ca e cu putinta ca o oglinda eleganta cu picior sa poata ascunde o cabina foto cu ecran touch-screen led full HD? Da, exista, este o oglinda foto portabila, este un dispozitiv software inteligent, interactiv care realizeaza fotografii de inalta calitate, care permite folosirea de animatii, logo-uri, sigle si mesaje.

Daca cu ceva timp in urma cabina foto era amplasata undeva intr-un colt, intr-o margine de sala, acum, prin eleganta designului, aceasta poate fi pozitionata oriunde, nu mare ne-ar fi mirarea ca multi sa o confunde cu un obiect decorativ. Acest element va atrage invitatii ca un magnet si in fata ei toti se vor “dezbraca” de seriozitate si vor deveni copii, vor rade, se vor stramba si vor avea parte de fotografii inedite si impecabile. Suntem convinsi ca cei mai multi vor opta pentru partajarea acestora pe retelele de socializare iar cei “old school” vor prefera imprimarea acestora. Nu ne gandim noi la toti?

Oglinda Cabina Rotunda
Oglinda Cabina Mare

Alte beneficii la inchirierea Selfie Mirror:

  • livrare si configurare;
  • recuzita si accesorii distractive care sa adauge fotografiilor dvs un plus de haz;
  • design de imprimare personalizat;
  • imprimari profesionale nelimitate de inalta calitate pe durata inchirierii.

Fie ca este vorba de un eveniment din sfera celor personale (nunta, botez, petrecere privata) sau este vorba despre un eveniment corporate de la care vreti ca participantii sa plece cu amintiri unice, cabina foto oglinda este cea care va imortaliza cele mai reusite momente. Zambiti!

 

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi toate functionalitatile. Pentru a afla mai multe despre datele care sunt folosite vizitati pagina Politica de confidentialitate. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.